ÇEBİ VAKFI

HAKKIMIZDA

2010 yılında yirmi kurucu üyenin girişimi ile kurulan Çebi Vakfımızın kuruluş amacı; Çebi ailesini temsilen gerçekleştiilen sosyal sorumluluk faaliyetleri ile, Türkiye'nin sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmaktır.

Vakfımız faaliyetlerine, ailemizin ve geleceğimizin yapı taşları olan gençlerimize burs desteği sunarak başlamış olup. 2010 yılından bugune kadar 1406 'den fazla kişliye burs desteği sağlanmıştır.

Çağdaş ve gelişen Türkiye için, tamamen kamu yararı gözetilerek verilen burs desteklerinin, her yıl daha fazla sayıda öğrenciye ulaşması amaçlanmaktadır.

Çebi Vakfı, her yıl gerçekleştirdiği sosyal yardım projeleri bu ana kadar 5.240'den fazla kişiye erzak ve gıda yardımı ulaştırmıştır.

Çebi Vakfının ana misyonu, Çebi ailesinin yeni üyelerinin de sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlama Çebi ailesinin yeni üyelerinin de, sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak ve bu sayede topluma faydalı vakıf faaliyetlerinin nesiller boyu artarak devamına vesile olmaktır.