ÇEBİ VAKFI

BAŞKANDAN

ÇEBİ VAKFI

Çok kıymetli ÇEBİ ailem,Toplumumuzda önemli bir yere sahip olan vakıf kavramı günümüzde önemini daha da artırarak toplumsal hayatı düzenleyen, ailesine layıkıyla hizmet veren, yardımlaşma temeline dayalı bu müessese toplumsal yapının temel taşlarından biridir.

Ben bu değerli ailenin bir ferdi olmanın mutluluğunu ve gururunu herzaman yaşıyorum. 2010 yılında ailemizin ismini her alanda temsil etmek için kurduğumuz ÇEBİ VAKFI’mızın başkanlık görevini devir almış bulunmaktayım. Siz sevgili akrabalarımdan alacağım maddi manevi,desteklerinizle ÇEBİ ismini her platformda duyurmaya, çalışmalarımızı akrabalarımızında yararına olacak şekilde genişleterek yapmak öncelikli hedefimizdir. Hedeflerimize ulaşmanın yolu birlik, beraberlik ve samimiyetten geçmekte olup gencinden yaşlısına herkesle kucaklaşmak istiyoruz. Bundan sonraki süreçte projelerimizle ilgili olarak sürekli sizleri bilgilendirecek ve fikirlerinizden faydalanarak ortak kararlar almak istiyoruz, ülkemizde son yaşadığımız deprem felaketide bize birlik beraberliğin önemini bir kez daha göstermiş olup,bizlerde bu büyük ailenin ülkemizde her türlü hayır işinde öncü olmasını istiyoruz.

Karşılıksız verme ve yardımlaşma temeline dayalı olan vakıf müessesesi her seviyeden insanı bir araya getirerek toplumda ailede birlik ve beraberlik bilincini arttırmakta, insanları manevi hazlarla tatmin ederek daha mutlu kılmaktadır.

Bu duygularla Vakfımızın kuruluşundan bugüne kadar emeği geçenlerden Allah razı olsun,bu güzel ÇEBİ ailesinin her bir ferdine yürekten teşekkür ederim selamlar sevgiler…

Tuncay Sabri ÇEBİ

ÇEBİ VAKFI BAŞKANI