DİĞER DUYURULAR

2019-2020 Eğitim Bağış Talebi

2019-2020 Eğitim Bağış Talebi

DEĞERLİ ÇEBİ AİLEMİZ;
 

Çebi Vakfı olarak öncelikli amacımız; milli değerleri yüksek, çağdaş, özgüvenli, dürüst, topluma ve ailesine karşı sorumlu gençlerin yetişmesini desteklemektir.

Bu doğrultuda Vakfımız, her yıl olduğu gibi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da, Vakıf üyelerimiz tarafından sağlanan “Şartlı Burs Bağışları” ile maddi desteğe ihtiyacı olan, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yardımda bulunacaktır.


Çebi vakfı aracılığı ile sağlanan “Şartlı Burs Bağışları”; Vakıf kaynakları kullanılmadan, vakıf üyesi gerçek ve tüzel kişi ya da kurumlar tarafından, isimleri bağışçılar tarafından belirlenen öğrencilere yapılan burs bağışlarıdır. Gönderilen şartlı burs yardımları, vakıf bünyesinde ayrı bir hesapta biriktirilerek, Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay süresince, isimleri bağışçı tarafından belirlenen öğrencilere, vakfımız tarafından hiçbir kesinti yapılmadan havale edilmektedir.

Öğrencilerin burstan yararlanabilmeleri için, yurt içindeki eğitim kurumlarında tam zamanlı öğrenci statüsünde kayıtlı olmaları gerekmektedir. Burs alan öğrencilerin başarı durumları, vakfımız tarafından takip edilmekte olup, bağışçılarımız, öğrencilerin öğrenim durumları konusunda bilgilendirilmektedir.


SİZ DEĞERLİ BAĞIŞÇILARIMIZ SAYESİNDE: 2018-2019 eğitim yılında; 245 ihtiyaç sahibi öğrenciye Çebi vakfı aracılığı ile 415.238,00 TL şartlı burs gönderilmiştir.
Hedefimiz; 2019-2020 eğitim yılında da, bize ihtiyaç duyan gençlerimizin ellerinden tutmak ve bu yolda başarıya ulaşmış gençlerimizle beraber yürümektir. Bu hedefi de inşallah siz kıymetli bağışçılarımız aracılığı ile yakalayacağız.


Tüm bağışçılarımıza, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin eğitimlerine verecek oldukları destekler için şimdiden teşekkür ederiz.

 

Çebi Vakfı Yönetim Kurulu adına

 

Tayfun ÇEBİ
Vakıf Başkanı