DİĞER DUYURULAR

Şartlı Burs Bağışları

Şartlı Burs Bağışları

DEĞERLİ ÇEBİ AİLEMİZ VE DEĞERLİ BAĞIŞÇILARIMIZ;

Çebi Vakfı olarak öncelikli amacımız; milli değerleri yüksek, çağdaş, özgüvenli, dürüst, topluma ve ailesine karşı sorumlu gençlerin yetişmesini desteklemektir.

Bu doğrultuda Vakfımız, her yıl olduğu gibi, 2020-2021 eğitim ve öğretim yılında da, Vakıf üyelerimiz tarafından sağlanan “Şartlı Burs Bağışları” ile maddi desteğe ihtiyacı olan, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yardımda bulunacaktır.

Çebi vakfı aracılığı ile sağlanan “Şartlı Burs Bağışları”; Vakıf kaynakları kullanılmadan, vakıf üyesi gerçek ve tüzel kişi ya da kurumlar tarafından, isimleri bağışçılar tarafından belirlenen öğrencilere yapılan burs bağışlarıdır. Gönderilen şartlı burs yardımları, vakıf bünyesinde ayrı bir hesapta biriktirilerek, Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay süresince, isimleri bağışçı tarafından belirlenen öğrencilere, vakfımız tarafından hiçbir kesinti yapılmadan havale edilmektedir.

Öğrencilerin burstan yararlanabilmeleri için, yurt içindeki eğitim kurumlarında tam zamanlı öğrenci statüsünde kayıtlı olmaları gerekmektedir. Burs alan öğrencilerin başarı durumları, vakfımız tarafından takip edilmekte olup, bağışçılarımız, öğrencilerin öğrenim durumları konusunda bilgilendirilmektedir.

SİZ DEĞERLİ BAĞIŞÇILARIMIZ SAYESİNDE: 2019-2020 eğitim yılında; Çebi Vakfı aracılığı ile 1.825,647 TL şartlı burs ve eğitime katkı yardımı gönderilmiştir.

Hedefimiz; 2020-2021 eğitim yılında da, bize ihtiyaç duyan gençlerimizin ellerinden tutmak ve bu yolda başarıya ulaşmış gençlerimizle beraber yürümektir. Biz hedefimizi siz kıymetli bağışçılarımız aracılığı ile yakalayacağımıza olan inancımız tamdır.

Tüm bağışçılarımıza, ülkemizin geleceği olan gençlerimizin eğitimlerine verecekleri destekler için şimdiden teşekkür ederiz.

ÇEBİ VAKFI YÖNETİM KURULU