DİĞER HABERLER

Bu kış artık üşümeyeceğim

Bu kış artık üşümeyeceğim

Bu kış artık üşümeyeceğim sözleriyle bizi düşündüren çocuk…

Çebi Vakfı olarak 26.12.2022 tarihinde ES ÇOCUK evinde 3-4 ve 5 yaş aralığında ihtiyaç sahibi kız ve erkek çocuklarımıza kıyafet, kırtasiye ve oyuncak malzemesi gereksinimlerine katkı sağlayarak, mutluluklarına ortak olduk.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirilerek, ebeveynlerinden biri cezaevinde olan çocuklar ve ailelerine destek amaçlı hayata geçirilen bu projede amaç, hiçbir geliri olmadan, tek başına maddi ve manevi mücadele ederek yaşamını sürdüren anne veya babaların sosyalleşmesi, topluma kazandırılması ve geliştirilmesine imkân sağlamaktır.

Seneyi bitirirken, böyle anlamlı bir projenin içerisinde var olmuş olmanın haklı gururunu yaşıyor, tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz.

ÇEBİ VAKFI

Çebi Vakfı Yöneticilerine;

Çocukların hayatına dokunmanın önemli bir bölümü, onları sevindirmekten geçer. Bu güzel günde her çocuğumuza tek tek dokunuşlar yaparak bizleri mutlu eden ÇEBİ VAKFI İstişare Kurulu Başkanı Sn. Yaşar Kaptan Çebi’ye, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tayfun Çebi 'ye, İstanbul’dan ziyaretimize gelerek bizleri sonsuz onurlandıran Çebi Vakfı Genel Sekreteri Sn. Ayşe Çebi’ye ve destekte bulunan herkese ES ÇOCUK EVİ çalışanları adına teşekkür ediyoruz...

ES ÇOCUK EVİ

Öğretmen Neslihan Atlı

#CEBİVAKFİ

#CEBİVAKFİYÖNETİMİ